Altijd vers beschikbaar
Gedurende het hele teeltseizoen van begin maart tot oktober hebben wij groenteplanten op voorraad. Allerlei sla- en koolsoorten, andijvie of paksoi en het hele verdere assortiment is opgekweekt in kluitjes of potjes zonder kunstmest of bestrijdingsmiddelen. Gezond en goed afgehard plantgoed. U kunt de plantjes gewoon per stuk kopen zodat u de planttijd kunt spreiden. U krijgt zo niet de hele oogst ineens waardoor u de hele buurt moet laten mee-eten!

Volkstuinders
Wist u trouwens dat volgens een recent onderzoek van een Amerikaans bedrijf onder zijn personeel bleek dat de volkstuinders gemiddeld socialer waren, minder ziekteverzuim kenden en een betere conditie hadden? Wie weet, straks volkstuintjes in de kantoortuin!

Vergeten groenten
We hebben moderne productierassen maar ook veel rassen uit de groep ‘vergeten groenten’. Deze vaak oude en zeer smakelijke rassen zijn voor de commerciële groenteteler minder rendabel. De enige mogelijkheid om hiervan te kunnen genieten is zelf opkweken. Voorbeelden zijn de rode tuinboon ‘red epicure’of het beroemde Franse aardappeltje ‘la ratte d’ardeche’.

Puur natuur
Van genetisch gemanipuleerde rassen houden wij ons verre, zolang de voedselveiligheid en teelttechnische veiligheid niet gegarandeerd kunnen worden. Bij ons dus géén genetisch gemanipuleerde zaden of planten maar pure natuur!