Naturapy: Biologische gewas bescherming voor de particulier

In de professionele tuinbouw wordt onder druk van aangescherpte wetgeving steeds meer naar biologische, in plaats van chemische gewasbescherming gegrepen. En met succes!
Met kennis van plaagorganismen en het inzetten van natuurlijke vijanden wordt het gewas gericht beschermd. Enkel de oorzaak van de plaag wordt aangepakt en de rest blijft onaangetast. Met de oude chemicaliën ging gewoon alles kapot, meestal nog meer dan de bedoeling was.
 
Tot voor kort was dit soort biologische gewasbescherming enkel beschikbaar in afgepaste porties, geschikt voor professionele landbouw. Bovendien betreft het vaak levende organismen zoals lieveheersbeestjes, sluipwespen of parasitaire aaltjes en is er voor het toepassen van biologische gewasbescherming kennis, vakmanschap en iemand die u kan adviseren nodig.
 
Nu is er Naturapy, een systeem waarbij al die levende ziekte- en plaagbestrijders vers en levend bij ons afgehaald kunnen worden in kleine hoeveelheden, geschikt voor de particuliere tuin! Daarnaast kunnen wij u uitgebreid adviseren over de toepassing hiervan in uw eigen tuin!
 
En deze natuurlijke middelen blijken, mits op de juiste manier toegepast, ook nog eens effectiever te zijn dan de oude chemische middelen!
 
Vanaf nu bij ons verkrijgbaar, voor meer informatie of advies over uw tuin kunt u het beste even bij ons langskomen.
DCM Naturapy2